Διαφήμιση

WinRAR 32-bit   4.20

Δωρεάν Λήψη του WinRAR 32-bit

WinRAR 32-bit Λήψη
Free download με idownloadsoft Downloader
Μέγεθος αρχείου: 1.482 KB
Άδεια: Επιχείρηση
Γλώσσες: en-US
Διαφήμιση

WinRAR είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης που υποστηρίζει πλήρως RAR και ZIP αρχεία και είναι σε θέση να αποσυμπιέσετε CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Ζ, Z αρχεία. Κάνει συνεχώς μικρότερα αρχεία από τον ανταγωνισμό, την εξοικονόμηση χώρου στο δίσκο και το κόστος μεταφοράς.

WinRAR προσφέρει ένα γραφικό διαδραστικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας το ποντίκι και τα μενού, καθώς και το περιβάλλον γραμμής εντολών. WinRAR είναι ευκολότερο στη χρήση από ό, τι πολλές άλλες archivers με τη συμπερίληψη ενός ειδικού "Οδηγός", η οποία επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες αρχειοθέτησης μέσα από μια απλή ερώτηση και η διαδικασία απάντησης.

WinRAR σας προσφέρει το πλεονέκτημα της κρυπτογράφησης αρχείων βιομηχανίας αντοχής χρησιμοποιώντας AES (Advanced Encryption πρότυπο) με ένα κλειδί των 128 bits. Υποστηρίζει αρχεία και αρχεία έως 8.589 δισεκατομμύρια gigabytes σε μέγεθος. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε selfextracting και πολύτομων αρχεία. Με ρεκόρ ανάκτησης και τόμους ανάκτησης, μπορείτε να ανακατασκευάσει ακόμη και σωματικά κατεστραμμένο αρχεία.

Αυτό το στοιχείο λήψης επιταχύνεται από το idownloadsoft downloader κάνει τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορα. Με τη χρησιμοποίηση μια παγκόσμια CDN, καθώς και το άνοιγμα πολλαπλών καναλιών download, η idownloadsoft downloader είναι σε θέση να μειώσει το χρόνο λήψης και να μειωθεί ο αριθμός των ελαττωματικών συνδέσεων, τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λήψης για σας.

Αρχικά η idownloadsoft downloader θα κατεβάσει, και μέσα από αυτό θα είστε σε θέση να κατεβάσετε το κύριο πρόγραμμα. Για την περαιτέρω στήριξη αυτή, μπορούμε να εμφανίσουμε εμπορικές προσφορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης.

Παρόμοια Δωρεάν Downloads: